Ben je benieuwd welke ervaringen deelnemers en klanten van mij hebben gehad? Lees dan eens deze testimonials.

Jasper illustreert de theorie ogenschijnlijk uit de losse pols met toepasselijke voorbeelden. Hij sluit op een natuurlijke wijze aan bij de belangstelling van de workshopdeelnemers.

Een super leuke workshop over Deep Democracy gevolgd bij Jasper. De stappen van DD werden helder doorgenomen. Wat ik prettig vind is dat Jasper snel kan filteren hoe DD een extra toevoeging kan zijn in bestaande processen, maar daarbij wel rekening houdt met de haalbaarheid van ideeën.

Jelien LammersCoach bij Boel bewustWebsite

In de workshop Deep Democracy heeft Jasper heel duidelijk de stappen aangegeven in dit proces waarin ook de minderheid gehoord wordt, waardoor een zo groot mogelijk draagvlak voor een besluit wordt gerealiseerd. Helder, en een aanrader voor wie vaak met een besluitvormingsproces te maken heeft.

Maria GrevenCommunicatietekenaarWebsite

Jasper heeft mij tijdens de workshop deep democracy in een kort tijdsbestek prima kennis laten maken met deze methode. Ik heb er veel van geleerd en kan diverse onderdelen direct toepassen in mijn werk. Daarnaast was het nog gezellig ook. Ik kan deze workshop aan iedereen aanraden.

Leo den HoedInterim (finance) managerWebsite

Ik heb een inspirerende workshop Deep Democracy van Jasper gevolgd. De afwisseling in kennisoverdracht en actieve werkvormen zorgde ervoor dat de informatie ook is verwerkt. Jasper is bijzonder deskundig. Hij illustreert de theorie ogenschijnlijk uit de losse pols met toepasselijke voorbeelden. Hij sluit op een natuurlijke wijze aan bij de belangstelling van de workshopdeelnemers. Zijn manier van presenteren is rustig en overtuigend.

Barbara UlfmanBeleidsadviseur & projectregisseur

De workshop Deep Democracy door Jasper gaf mij nieuwe, frisse inzichten in de benadering van groepsprocessen. Verhelderend, verfrissend en stimulerend. Zeer de moeite waard. Reden genoeg om me er verder in te verdiepen.

Stef KruipHoreca

Workshop was goed opgebouwd. Mooi en helder verhaal met veel praktijksituaties. Jasper heeft enthousiast en duidelijk uitgelegd. Goed om te volgen.

Lucie JelsmaCoachingspraktijk JelsmaWebsite